Testversie - nog even geduld aub...

Vragen staat vrij!

Stuur ons gerust een berichtje, of bel ons als je graag direct met een van ons wilt spreken. Wij staan voor je klaar om vragen en opmerkingen te beantwoorden.​

 • telefoon 0614277179
 • Email info@keuken128.nl
Click or drag a file to this area to upload.

Veelgestelde Vragen Kwaliteit Materlialen Design Garantie Ondersteunen Montage

Question Wat is keuken128 en wat biedt het platform?
Answer

Keuken128 is een platform voor luxe design keukens, waarbij creatieve mensen op een eigen manier hun droomkeuken kunnen ontwerpen. Het platform biedt mix-and-match modules voor oneindig veel creativiteitsmogelijkheden, zodat je je eigen unieke keuken kunt creëren die bij je persoonlijke stijl en behoeften past. Je kunt gemakkelijk vanuit huis bestellen en tijd en moeite besparen door het vermijden van bezoeken aan showrooms.

Question Wat zijn de keukenelementen die keuken128 aanbiedt?
Answer

Keuken128 biedt 6 keukenelementen aan: spoeleilanden met kookplaat, oven, koelkast, hoge kasten en lage elementen. Deze elementen zijn ontworpen met minimalistisch design en gemaakt van hoogwaardige materialen, en zijn eenvoudig te combineren en te plaatsen door middel van een functioneel en intuïtief design. Ze zijn ook eenvoudig in elke ruimte te plaatsen zonder ingewikkeld en tijdrovend meet- en maatwerk.

Question Wat biedt keuken128 aan om het creatieproces te ondersteunen?
Answer

Keuken128 biedt een Design handleiding aan als PDF om te downloaden, zodat je eenvoudig een sjabloon van je eigen keuken kunt maken. Daarnaast biedt het platform "Designer's Kitchens", kant-en-klare design combinaties die je in een klik kunt bestellen. Keuken128 zorgt dat alles klopt, terwijl jij de creativiteit voor je rekening neemt.

Question Wat maakt keuken128 anders dan de concurrenten?
Answer
 • In tegenstelling tot de concurrenten betaal je bij keuken128 niet voor dure showrooms, een leger van werknemers en hoge winstmarges. Bovendien betaal je geen verkoper provisies. Keuken128 biedt een online platform waar je op een eenvoudige manier een luxe design keuken kunt ontwerpen en bestellen, met zowel "mix-and-match" zelf samen te stellen modules als "Designer's Kitchens" kant-en-klaar design combinaties om het proces eenvoudig te maken. Het platform streeft naar kwaliteit en zekerheid zonder te stunten met prijzen.
Question Wat is het verschil tussen de "mix-and-match" modules en de "Designer's Kitchens" kant-en-klare design combinaties?
Answer
 • De "mix-and-match" modules zijn zelf samen te stellen keukenelementen waarmee klanten hun eigen unieke keuken kunnen creëren. De "Designer's Kitchens" zijn kant-en-klaar design combinaties die al samengesteld zijn door onze professionele ontwerpers.
Question Wat zijn de materialen waaruit Keuken128's keukenfronten gemaakt zijn?
Answer
 • Keuken128's keukenfronten zijn gemaakt van kunststof (melamine afgewerkte en hoogglans lak), organisch glas, hout en keramiek.

 • Welke voordelen hebben de kunststof fronten van Keuken128? De kunststof fronten van Keuken128 hebben een hoogwaardige MDF basisplaat, zijn anti-fingerprint, hebben een naadloze overgang en zijn kleur- en UV-stabiel.

 • Wat is het verschil tussen de PerfectSense en de hoogglans lak fronten van Keuken128? De PerfectSense fronten hebben een speciale UV-lak op een melamine kunststof aangebracht, terwijl de hoogglans lak fronten een meerlaagse lakopbouw hebben.

 • Hoe zijn de organisch-glas fronten van Keuken128 gemaakt? De organisch-glas fronten van Keuken128 zijn gemaakt van een MDF plaat met een hoogwaardige 2 mm dikke PMMA gelakte plaat aan de frontzijde.

 • Welke soorten hout worden gebruikt voor Keuken128's houten fronten? Keuken128 gebruikt speciaal geselecteerd hout voor hun massief houten en gefineerde houten fronten.

 • Wat zijn de eigenschappen van Keuken128's houten fronten? Keuken128's houten fronten hebben natuurlijke verschillen in structuur en kleur, zijn gemakkelijk te onderhouden en hebben een individueel karakter. Ze mogen echter niet aan extreem vochtige of droge lucht worden blootgesteld.

 • Hoe worden Keuken128's keramiek-fronten gemaakt? Keuken128's keramiek-fronten worden gemaakt door quarts deeltjes, porcelein aarde, veldspaat en kleur onder hogedruk bij 1200° te bakken.

 • Wat zijn de voordelen van Keuken128's keramiek-fronten? Keuken128's keramiek-fronten zijn krasbestendig, hittebestendig, hygiënisch en hebben een natuurlijk kleurbeeld.

 • Wat zijn de voordelen van Keuken128's mix-and-match modules? Keuken128's mix-and-match modules bieden oneindig veel creativiteitsmogelijkheden om je eigen unieke keuken te creëren die bij je persoonlijke stijl.

Question Wat zijn de materialen die Keuken128 gebruikt voor haar keukenfronten?
Answer
 • Keuken128 gebruikt kunststof fronten van melamine, lak ultramat fronten van PerfectSense, hoogglans lak fronten, organisch-glass fronten van Rauvisio Crystal en houten fronten.
Question Wat zijn de eigenschappen van de houten fronten van Keuken128?
Answer
 • De houten fronten van Keuken128 zijn gemaakt van speciaal geselecteerd hout en zijn aan de binnen- en buitenkant speciaal afgewerkt om gemakkelijk te onderhouden te zijn. Hout is een levend materiaal en mag niet aan extreem vochtige of droge lucht blootgesteld worden, omdat het anders kan gaan "werken" en opzwellen of krimpen. De houtsoorten die Keuken128 gebruikt, zijn afgestemd op de gebruikelijke relatieve luchtvochtigheidsgraad in woningen van 50 tot 70 procent.
Question Wat zijn de eigenschappen van de keramiek-fronten van Keuken128?
Answer
 • De keramiek-fronten van Keuken128 zijn gemaakt van quarts deeltjes, porcelein aarde, veldspaat en kleur die onder hogedruk bij 1200° gebakken worden. Ze hebben een natuurlijk chargerend kleurbeeld en een hoge slagvastheid. De oppervlakte is niet gevoelig voor vingerafdrukken en de fronten zijn kleur- en UV-stabiel.
Question Hoe worden de fronten van Keuken128 afgewerkt?
Answer
 • De fronten van Keuken128 worden afgewerkt met een PUR-verlijming, wat hoge temperatuurbestendigheid en optimale bescherming tegen het indringen van vocht biedt.
Question Wat zijn de kwaliteits- en milieumanagementsystemen van Keuken128?
Answer
 • Keuken128 heeft gedocumenteerde kwaliteits- (DIN EN ISO 9001), milieu management (DIN EN ISO 14001/EMAS) en energiemanagementsystemen (DIN EN ISO 50001) om ervoor te zorgen dat de kwaliteisnormen en -eisen worden nageleefd en dat de milieurelevante voorschriften en wetten worden nageleefd.
Question Wat betekent het kwaliteitscertificaat "Möbel Made in Germany" voor Keuken128?
Answer
 • Het kwaliteitscertificaat "Möbel Made in Germany" garandeert dat de producten van Keuken128 uitsluitend in Duitsland geproduceerd worden.
Question Algemene voorwaarden ​
Answer
 • Onze keukens zijn niet standaard op voorraad. Alle keukens worden op maat gemaakt en besteld. Wat je hier ziet is een presentatie om het proces makkelijk voor je te maken.
 • Tekeningen voor de installatie en de techniek kun je direct downloaden nadat je jouw order geplaatst hebt.
 • Gratis levering in Nederland.
 • 5 Jaar fabrieks garantie op keukenmeubelen
 • onze prijzen zijn exclusief montage en alle voorbereidende werkzaamheden voor water, elektriciteit, muren en plafond en eventuele (verhuiskranen)kranen. 
 • Montageservice is mogelijk, de prijs wordt individueel bepaald.
 • NB: Prijzen & beschikbaarheid van apparatuur bij definitieve order te bepalen.
 • PDF Ga zelf aan de slag, download nu onze Design Handleiding!

Made in Germany

Onze producenten investeren continu in hun machinepark. Het is een onvergelijkbare verzameling van de nieuwste laser- en snijtechnologie die handwerk minutieus kan nabootsen, maar met foutloze resultaten. Ingenieurs hebben specifieke machines gemaakt voor bijna alle stappen die traditioneel met de hand worden gemaakt, waarbij de kennis van de vakman wordt gecombineerd met de nieuwste technologie. Dit garandeert de meest nauwkeurige kwaliteit zonder de individuele aantrekkingskracht te verliezen.

Keuken128 is bekend om zijn milieuvriendelijke productieprocessen. Onze producenten streven ernaar om de hoeveelheid gebruikte grondstoffen en energie te verminderen, evenals om lawaai- en afvalproductie te verminderen. Onze duurzaamheid en kwaliteit worden bevestigd door tal van keurmerken. De hoge kwaliteitsstandaard van onze producten omvat ook het naleven van de toegestane formaldehydegehalten voor alle materialen en componenten. Door de juiste keuze van rauw spaanplaat worden de maximale waarden van emissieklasse E1 gehaald of verre overtroffen.

Daarnaast gebruiken we alleen hout uit duurzaam beheerde bossen voor de productie van onze keukens. We garanderen dit met het keurmerk PEFCTM. PEFC staat voor een wereldwijde certificering van bossen en is gebaseerd op zeer strenge richtlijnen voor duurzaam bosbeheer. Volgens ons treft de volgende quote van PEFC de spijker op de kop: “Je beslissing om een product met het PEFC-keurmerk te kopen is daarmee een vreugde voor het bos”.