Creëer je droomkeuken met onze Mix-and-Match keukenmodules – functionaliteit en stijlvol design in één

Mix & match
Functionele en intuïtieve design
Onze mix-and-match modules bieden oneindig veel creativiteitsmogelijkheden, zodat je je eigen unieke keuken kunt creëren die bij je persoonlijke stijl en behoeften past. Bovendien kun je gemakkelijk vanuit huis bestellen en tijd en moeite besparen door het vermijden van bezoeken aan showrooms. Ons functionele en intuïtieve design maakt het eenvoudig om de modules te combineren en te plaatsen. We bieden keuken- en spoeleilanden met kookplaat in verschillende maten, met of zonder tafel. De oven en koelkast kun je naar keuze in lage elementen of kasten plaatsen, en de hoge kasten bestaan uit modulaire elementen die eindeloos gecombineerd kunnen worden tot wandmeubels.

Geïnspireerd door de schoonheid van goed design

Bij het ontwerpen van producten is er altijd een duidelijke visie en aandacht voor detail. Dit betekent dat niet alleen de functionaliteit van het product van belang is, maar ook de esthetische uitstraling en het gebruikersgemak. Deze aanpak leidt tot producten die niet alleen uitstekend functioneren, maar ook een unieke en verfijnde look hebben. Het is belangrijk om te investeren in kwaliteit en uitstraling, zodat het product niet alleen voldoet aan de praktische behoeften, maar ook de persoonlijke smaak en stijl van de gebruiker weerspiegelt.Bij de ontwikkeling van een product is er ook aandacht voor integratie en samenwerking tussen verschillende aspecten van het product. Dit zorgt voor een naadloze en soepele gebruikerservaring, waarbij alles op elkaar is afgestemd en samenwerkt.Op deze manier wordt er niet alleen gekeken naar de technologie op zich, maar wordt er rekening gehouden met hoe het product de levens van mensen kan verbeteren en verrijken.Bij Keuken128 zijn wij toegewijd aan het bieden van keukendesign dat deze filosofie weerspiegelt. Onze mix-and-match modules bieden oneindig veel mogelijkheden om jouw ultieme keuken te creëren, met aandacht voor zowel functionaliteit als esthetiek. Ons minimalistische ontwerp zorgt voor een eenvoudige installatie en gebruikservaring, terwijl onze focus op kwaliteit en design ervoor zorgt dat jouw keuken niet alleen functioneel is, maar ook persoonlijk en stijlvol.

Mix & Match

Materialen

 • Keuken128 biedt verschillende soorten materialen voor de fronten van de keukens. Hieronder een overzicht van de materialen die Keuken128 aanbiedt:
 • Kunststof fronten: voor deze fronten wordt als basismateriaal een drielaags spaanplaat of MDF gebruikt.
 • Lak ultramat fronten: deze fronten hebben een melamine kunststof afwerking met een hoogwaardige MDF basis, wat zorgt voor een bijzondere oppervlakte rust en diepte werking. Deze fronten hebben ook anti-fingerprint eigenschappen voor gemakkelijker onderhoud.
 • Hoogglans lak fronten: deze fronten hebben een MDF basisplaat en zijn vooral gekenmerkt door hun duurzaamheid dankzij de meerlaagse lakopbouw.
 • Organisch-glass fronten: voor deze fronten wordt een MDF plaat gebruikt die aan de frontzijde afgewerkt wordt met een hoogwaardige 2 mm dikke PMMA gelakte plaat. Deze fronten hebben een hoge slagvastheid, een gelakte oppervlakte die niet gevoelig is voor vingerafdrukken en zijn kleur- en UV-stabiel.
 • Houten fronten: voor alle massief houten fronten en in gefineerde houten uitvoeringen wordt alleen speciaal geselecteerd hout gebruikt. De fronten zijn aan de binnen- en buitenkant speciaal afgewerkt voor gemakkelijker onderhoud.
 • Keramiek-fronten: de hoofdbestanddelen van deze fronten zijn quarts deeltjes, porcelein aarde, veldspaat en kleur. Deze fronten worden onder hogedruk bij 1200° gebakken en hebben een natuurlijk chargerend kleurbeeld. Ze zijn slagvast, vuil- en vochtafstotend en hebben een hoge UV-bestendigheid.
 • 1 Download onze PDF Design handleiding en gebruik het om een sjabloon te maken van je ruimte.
 • 2 Ga naar onze website voor inspiratie en bekijk onze verschillende mix-and-match modules.
 • 3 Kies de elementen die je wilt gebruiken voor je keuken en voeg ze toe aan je winkelwagen. Zo krijg je meteen een idee van de kosten.
 • 4 Als je nog twijfelt over het ontwerp of hoe het in je ruimte past, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag om je droomkeuken te creëren.