No one creates like you

Ontdek het platform dat je de vrijheid geeft om je keuken te creëren, ontwerpen en monteren precies zoals jij dat wilt.

Ontwerp je keuken helemaal zelf of kies uit meer dan 100 door designers ontworpen keuken templates, die je volledig kunt aanpassen met behulp van de onze design hanleiding.

Kies uit meer dan 100 aanpasbare professioneel ontworpen keukens templates.

Zelf jouw keuken samenstellen met de vrijheid om te creëren wat jij wilt.

Designers Kitchens

Kies uit meer dan 100 aanpasbare professioneel ontworpen keukens templates.

Mix & Match

Zelf jouw keuken samenstellen met de vrijheid om te creëren wat jij wilt.

Het verhaal van Keuken128 is een verhaal van creatie en persoonlijkheid. Het is een verhaal van mensen die op zoek zijn naar een keuken die bij hun eigen behoeften en stijl past, zonder beperkt te worden door keukenverkopers of conventionele ideeën. Met onze mix-and-match modules bieden we oneindig veel mogelijkheden om je droomkeuken te creëren, geïnspireerd door de schoonheid van goed design. Ons minimalistische ontwerp maakt het eenvoudig om de keuken te combineren en te plaatsen, zonder ingewikkeld en tijdrovend meet-en-maatwerk. Keuken128 is het platform voor creatieve mensen die vrijheid en zelfexpressie zoeken in hun leefruimte.

6 keukenelementen

Minimalistisch ontwerp van elementen die eenvoudig in elke ruimte zijn te plaatsen, zonder ingewikkeld en tijdrovend meet-en maatwerk. Deze keukenmodules zijn eenvoudig te combineren en te plaatsen door een functioneel en intuitief design. De keuken/spoeleilanden met kookplaat zijn er in verschillende maten, met of zonder tafel. de oven en koelkast kunnen naar keuze in lage elementen of kasten geplaatst worden.De hoge kasten bestaan uit modulaire elementen die eindeloos gecombineerd kunnen worden tot wandmeubels. 

Eenvoudig combineren,

Eindeloos ontwerpen!

Wij geloven dat het creatieproces geeft een gevoel van controle aan onze klanten. Daarom bieden wij een Design handleiding aan als PDF te downloaden, zodat je makkelijk een sjabloon van je eigen keuken kunt maken. Of kies uit onze “Designer’s Kitchens” kant-en-klare design combinaties en bestel ze in een klik. Wij zorgen dat alles klopt, terwijl jij de creativiteit voor je rekening neemt.

No nonsence design

Bij onze concurrenten betaal je voor dure showrooms, een leger van werknemers en hoge winstmarges. Bovendien betaal je voor verkoper provisies, wat betekent dat je extra kosten betaalt voor het werk van de verkoper. Bij keuken128 zijn we anders. We bieden een online platform waar je op een eenvoudige manier een luxe design keuken kunt ontwerpen en bestellen. Onze mix-and-match modules bieden oneindig veel creativiteitsmogelijkheden om je eigen unieke keuken te creëren die bij je persoonlijke stijl en behoeften past. We bieden zowel een “mix-and-match” zelf samen te stellen modules als “Designer’s kitchens” kant-en-klaar design combinaties om het proces eenvoudig te maken. Ons functionele en intuïtieve design maakt het eenvoudig om de modules te combineren en te plaatsen. Bij keuken128 geloven we in kwaliteit en zekerheid zonder te stunten met prijzen. Kies voor keuken128 voor een unieke aanpak om op jouw manier een keuken te ontwerpen die bij je persoonlijke stijl en behoeften past.

  • PDF Ga zelf aan de slag, download nu onze Design Handleiding!

Shop the look

Verliefd op materialen

kwaliteit

Algemene voorwaarden

  • Onze keukens zijn niet standaard op voorraad. Alle keukens worden op maat gemaakt en besteld. Wat je hier ziet is een presentatie om het proces makkelijk voor je te maken.
  • Tekeningen voor de installatie en de techniek kun je direct downloaden nadat je jouw order geplaatst hebt.
  • De keuken heeft 5 jaar fabrieksgarantie.
  • onze prijzen zijn exclusief montage en alle voorbereidende werkzaamheden voor water, elektriciteit, muren en plafond en eventuele (verhuiskranen)kranen. 
  • Montageservice is mogelijk, de prijs wordt individueel bepaald.
  • NB: Prijzen & beschikbaarheid van apparatuur bij definitieve order te bepalen.

Leveringen 

Wij doen er alles aan om onze leveringen door te laten lopen en bestellingen tijdig te leveren. Uiteraard zijn wij daarin mede afhankelijk van leveranciers om ons heen welke op hun beurt weer afhankelijk zijn van grondstoffen (veelal uit het buitenland).

Digitaal showroom lookbook

Onze keukens zijn ontworpen met een passie voor Design, scherpe technische inzichten en met oog voor detail.

Productinformatie van Pronorm

Möbel Made in Germany

kwaliteit.

Kwaliteits- en milieumanagment

PUR verlijming

Chloorvrij papier

Duurzaam onderhouden bossen.